Veelgestelde vragen

Hier vind u de meest gestelde vragen:

Heb ik de juiste verkoper(s) aan boord?

Als verkooporganisatie verkoop je diensten en/of producten. Dat doe je waarschijnlijk op allerlei manieren met behulp van allerlei middelen. Een van die ‘middelen’ is directe verkoop. En daar heb je goed én voldoende personeel voor nodig. Zoek je (snel) uitbreiding of vervanging? Bel ons vrijblijvend voor een afspraak: 085-130 36 10

Begint mijn verkoper zijn/haar verkoopproces op het behoefteniveau van de potentiële klant of is het toch een ‘dozenschuiver’?

De problemen waar je tegenaan loopt zijn divers, weet ik als DGA. Een ervan is hoe wordt er verkocht? "Dit is een pen en die is er in rood en blauw" kan echt niet (meer).

Ook al heb je een product, dan nog start de verkoop met het inventariseren van het behoefteniveau van de prospect. Wat gaat u met de pen doen? Hoe vaak gaat u 'm gebruiken? Bent u rechts- of linkshandig? Wat is voor u belangrijk aan een pen?


Hoeveel tijd ben ik kwijt voor het vinden van de juiste verkoper en/of leidinggevende?

Werven & selecteren. Doe je dat zelf of besteed je dat uit? Het werven kost veel tijd en het selecteren veel geld.

Maak het jezelf makkelijk(er) en nodig ons uit voor 1 gesprek en bepaal dan of wij jouw probleem kunnen oplossen. Meer dan 1 gesprek om te bepalen of wij de job aan kunnen, is niet nodig.

Hoe zou het zijn....?


Als je snel die job hebt ingevuld? Als je je geen zorgen hoeft te maken over het realiseren van targets? Of het bepalen van strategische doelstellingen? Of wat voor contractvorm je de nieuwe verkoper moet aanbieden? En je met betrekking tot de administratie alleen maar een factuur hoeft te accorderen in plaats van een hele personeels- en salarisadministratie moet optuigen? Elke maand weer.

Hoe zit het met jou tevredenheid?


Bij O'Seven Group vinden we het belangrijk dat onze klanten altijd tevreden zijn en het gevoel hebben de juiste keuze gemaakt te hebben. Je moet wel het gevoel hebben dat wij die job voor je gaan klaren. Zonder vertrouwen gaan wij de kwaliteit niet halen en zal de opdracht niet gerealiseerd worden. Onze mensen verstaan hun vak en ze bedenken in nauw overleg met jou de beste oplossing op maat. Of het nu om algemeen- of verkoopmanagement gaat.

Hoe zit het met de passie?


Wij zijn zelf gepassioneerde verkopers. Het is elke keer weer een kick als je de prospect tot klant maakt op basis van het prettige contact ondersteund door de juiste argumenten. Wij stellen de juiste vragen waardoor wij ervoor zorgen dat klanten het allerbeste van hun aankoop ervaren en tevreden zijn. Overigens ook als het om algemeen management gaat is de passie zeker aanwezig

Wij weten door onze jarenlange ervaring welke vragen je moet stellen om tot de kern te komen of om de behoefte te creëren. En tijdens ons kennismakingsgesprek ben jij zeker in staat om te bepalen "Zie ik Ron of Annemieke doen wat ik zoek, wat ik nodig heb?". Het scheelt een hoop tijd én geld. Elke maand weer.

© O'Seven Group bv. Alle rechten voorbehouden

Oude Baan 121  |  2910  Essen  Belgium  |  +31 85 130 36 10    |  info@osevengroup.nl