Welke voordelen bieden wij jou?

Wij zijn zélf ondernemer

Als ondernemers zijn wij steeds opmerkzaam en scherp op de ontwikkelingen in de markt en in ons vakgebied.
Bezieling, doorzettingsvermogen en onvoorwaardelijke inzet zijn onze belangrijkste kenmerken. Wij stellen ons steeds de vraag: welke waarde voegen wij voor wie toe? Gemiddeld genomen denken wij ondernemers anders dan de man/vrouw in loondienst. Omzet is belangrijk, maar marge nog meer. 

Wij denken vanuit de ondernemer, omdat wij zelf ondernemer zijn!

Wij starten met een frisse blik

Door de ervaring die wij hebben opgedaan bij meerdere opdrachtgevers kan dat verfrissend werken voor jouw bedrijf.

Wij kijken met een andere blik naar een opdracht en zullen met nieuwe ideeën komen. Daarnaast zullen we hard werken en goed willen presteren zodat jij ons nogmaals zult vragen of aanbevelen bij anderen.

Een frisse start dus!

Wij gaan voor het beste resultaat!

Voor iedere opdracht halen wij het onderste uit de kan en gaan we voor een resultaat met een duidelijke meerwaarde. Wij zetten alle zeilen bij om liefst meer te doen dan van ons verlangt wordt. We hebben reeds meer dan 25 jaar ervaring die wij gebruiken om van jouw opdracht een succes te maken. 

Hogere flexibiliteit en lagere kosten

Zo kun je ons aannemen per opdracht en beslis jij zelf wanneer de samenwerking stopt. Indien een opdracht meer werk lijkt dan verwacht, kun je de periode makkelijk verlengen. Flexibel, toch?

Een ander voordeel van ons is dat je geen loonbelasting, verzekeringen, pensioenbijdrage of vakantiegeld hoeft te betalen. Wij zijn hier namelijk zelf verantwoordelijk voor. Ook kosten voor een werkplek en werkbenodigdheden zijn niet aan de orde. Wij werken namelijk vanaf een eigen locatie of hanteren het BYOD, Bring Your Own Device, principe.

Directe uitwerking

Wij zijn het gewend om ons voor een korte periode aan te sluiten bij organisaties en weten dat we direct impact moeten hebben. Wees hoffelijk, maar weet ook dat je niet weken hoeft te spenderen om ons vertrouwd te maken met de werkomgeving, kennis te maken met ander personeel of diepgaande opleidingen te volgen mbt bepaalde apparatuur of programma's; we moeten uiteraard wel worden voorzien van een zachte landing. 

Door het functieprofiel in te richten op basis van realistische eisen en verwachtingen wordt het optimale resultaat uit ons gehaald. 

Wat anderen zeggen...

Ron is zeer professioneel, klantgericht, oplossings-gedreven, eerlijk, no nonsense zakenman met zeer goede marktkennis en sociale vaardigheden. Het was leuk en plezierig om met hem samen te werken.


Bart Brichau - Sales Director Belgium, VIA Networks


Kom vandaag nog in actie en contacteer ons voor een afspraak!

Waarmee mogen wij jou van dienst zijn?

© O'Seven Group bv. Alle rechten voorbehouden

Oude Baan 121  |  2910  Essen  Belgium  |  +31 85 130 36 10   |  info@osevengroup.nl