Diensten

Wij helpen je jouw doelstellingen te behalen!

Om jouw verkoopdoelstellingen te realiseren en/of (verkoop-)beleid te maken en uit te voeren. Bij jou op de vestiging of vanaf onze eigen werkplek. Nu is dat met betrekking tot algemeen (verkoop-)management eigenlijk niet te doen. Daar is 'presence' wel belangrijk. Verkoop is relatief vrij uit te oefenen vanaf elke willekeurige locatie. Je moet immers het merendeel van je tijd bij de prospect zitten.

En wat als de oplossing 1 gesprek is?

Zo simpel is het ook gewoon. Klikt het? Mooi, afspraken maken en aan de slag. En al die administratie doen wij zelf. Een bewezen trackrecord op sales- en managementgebied hebben wij standaard in onze rugzak. Maak kennis en je zult ervaren dat wij de juiste personen zijn voor jouw job.

Welke redenen zouden voor jou nog meer de overweging waard zijn om te kiezen voor inzet van O'Seven Group?

 • Overbruggen van de (tijdelijke) afwezigheid van een werknemer
  • bijvoorbeeld door (zwangerschaps-)verlof, ziekte, non-actiefstelling, promotie of ontslag
 • Tijdelijk extra 'handjes' nodig door een toenemende vraag
 • Ondersteunen bij tijdelijke projecten die gelijk lopen met de overige (dagdagelijkse) bedrijfsprocessen
 • check
  Uitvoeren van ingrijpende veranderingsprocessen, bijvoorbeeld een reorganisatie of fusie
 • check
  Vergroten van de kennis en/of ervaring binnen een organisatie

Waar wacht je nog op? Ga vrijblijvend een gesprek aan met ons. Bel nu voor de afspraak, want er zijn veel andere gegadigden voor u.

Vergroot eenvoudig en snel jouw sales capaciteit.

Wat anderen zeggen...

Ik was onder de indruk van Ron zijn Business Development capaciteiten. Hij heeft tijdens de periode dat hij bij ons de opdracht heeft uitgevoerd steeds blijk gegeven van een positieve, professionele en goede inzet. Hij was volhardend en maakte ogenschijnlijk altijd zonder veel moeite afspraken met de juiste DMU van de grootste organisaties in de branches farmacie en food retail. Wij hebben Ron leren kennen als een enthousiaste, gedreven en professionele opdrachtnemer, die de opgedragen werkzaamheden steeds tot onze volle tevredenheid heeft verricht.


Bert Zandhuis - CEO Dyzle

No nonsens en recht door zee. Targets zijn targets en targets worden gehaald. Stuurt zijn mensen direct aan. Wordt gewaardeerd, als collega en als mens. Vraagt, maar kan ook ondersteunen. Doet, maar denkt ook. Affiniteit met training, leidt goed op. Aanwinst voor elk team dat drive heeft. En drive zoekt.


Hans Huygens - Marketing Directeur Vodafone


O'Seven Group werkt!

© O'Seven Group bv. Alle rechten voorbehouden

Oude Baan 121  |  2910  Essen  Belgium  |  +31 85 130 36 10    |  info@osevengroup.nl