Over ons

Wie is Ron?

Na mijn middelbare schooltijd, wist ik al snel, tegen het advies van mijn ouders in, dat ik niet wilde studeren, maar aan de slag wilde. Na een paar jobs besloot ik, dat ik in de sales verder wilde. Ik ben eigenlijk een laatbloeier wat betreft verkoop. Ik heb pas op mijn 26e de stap genomen om de actieve verkoop in te gaan. Dat was vrij laat, kreeg ik destijds te horen. Ik weet nog dat ik mijn sollicitatiegesprek had bij RCN, Repro Copiers Nederland met de Commercieel Directeur. Ik had nog geen maatpak, wel een nette broek, net overhemd en dito jasje. Hij zei “Je bent te oud voor een junior salesman en te onervaren voor een senior”. Welke functie geven wij je?” Ik was erg blij, want als het alleen daar nog van afhing, kwamen wij daar wel uit. En ik begon als Accountmanager Copiers. Het was voor mij ook even kijken of ik wel de salesman was die ik verwachtte te zijn. Snel kwam daar duidelijkheid in. Ik was vrij snel na indiensttreding Salesman of the Month. 

En dat ben ik regelmatig geworden. Fantastisch was dat! Het ging als een speer. Daarna is alles snel gegaan met mijn carrière in de verkoop. Doorgegroeid als sales manager en sales director. Ik vond het geweldig en had het erg naar mijn zin. Dat gaf mij het vertrouwen om voor mijzelf te beginnen. Ik ben dealer geweest van telecommunicatie apparatuur en diensten, partner bij een online marketing bureau, onafhankelijk verkoper van energiediensten, manager bij een taleninstituut. Allemaal verkoopgerelateerd. Mijn echtgenote is een echte entrepreneur. Zij heeft meer ervaring met algemeen management. Samen vormen wij de O’Seven Group bv.

Verkoper, het blijft, wat mij betreft, het mooiste vak!

Ik hou van mijn gezin, gezelligheid en mijn Dalmatiërs. Ja, gezellig op de bank met mijn vrouw en kinderen om mij heen. Gezellig babbelen over wat hen drijft, school, de toekomst. Wandelen met onze honden. Ook in weer en wind. 

Wie is Annemieke?

Eigenwijs, vasthoudend, lukt het niet linksom dan rechtsom Misschien niet de beste eigenschappen als persoon (vraag het Ron). maar als ondernemer komen ze me wel eens van pas. Geen betere verkoper dan Ron, hoewel ik sales met plezier doe. Liefst wel de meer complexere trajecten en al helemaal leuk als daar een behoorlijke dosis creativiteit bij komt kijken. Hebben we nog nooit gedaan.? Nou, dat is dan een mooie uitdaging. Ik hou er van om nieuwe producten/diensten in nieuwe markten te introduceren. Van “niets”, “iets” maken. Business development, met een mooi woord.
International Management en Sales en Accountmanagement gestudeerd. Begonnen als junior “manusje van alles” bij een reclamebureau. Al snel verder in de sales. Vallen en opstaan. “Iets” met mijn talen en voor mezelf starten door een opleidingscentrum over te nemen. Veel geleerd en afgeleerd. Architectuur en interieurontwerp heeft altijd mijn interesse gehad. Nu werkzaam in spraakmakende interieurs, bijzondere kantoor- en winkelinrichting, te gekke visuele communicatie, net even andere stands op beurzen, trendy evenementstyling en mooie belevingsconcepten voor zorginstellingen.

Algemeen en strategisch management, kijken wat mensen beweegt en er het beste uithalen in organisaties, spreekt mij enorm aan. Vandaar dat een rol op directieniveau goed past.


In mijn vrije tijd hou ik er van om er met man en kinderen op uit te trekken met onze 2 Dalmatiërs. Daarnaast door de drukke werkweken ook een ontzettende huismus. Trends op het gebied van interieur, architectuur en mode volg ik graag op de voet, zowel in mijn vrije tijd als in mijn dagelijkse werk.

Wij, Annemieke en Ron, zijn een interim verkooporganisatie die andere bedrijven helpt om hun verkoopdoelstellingen gerealiseerd te krijgen. Ook vullen wij de functie van Algemeen Manager/Directeur op interim basis in. Onze missie statement is: "Maatwerk dienstverlening leveren voor een standaardprijs".

We hebben jarenlange ervaring in het managen en verkopen van verschillende producten én diensten in diverse branches, van multi-functionele printers tot en met professionele taaltrainingen in de B2B. 

Wij zijn allround, als het op verkopen en managen aankomt. 

Wij denken met onze klanten mee, nemen daar de tijd voor en gaan voor een prettige en langdurige relatie. Onze visie is gericht op de toekomst en wij volgen continue de trends en ontwikkelingen van de markt. Wij gaan altijd een stap verder, want wij willen onze klanten ambassadeurs maken van onze organisatie.

Verkenning

Wij willen graag met jou om de tafel. Wij willen weten waarom je ons overweegt in te zetten. Om de opdracht succesvol uit te kunnen voeren is dat absoluut van belang. Door elkaar duidelijk te maken wat je over en weer verwacht, voorkom je teleurstelling en zet je de eerste stap naar succes. Een gedegen voorbereiding is zeker de helft (of meer) van een succesvolle samenwerking. En geloof ons, wij willen niets liever dan voldoen aan jouw opdracht. Wij willen jou ook weer inzetten als referentie en dat gaat alleen lukken als je tevreden bent!

Hoe zou het zijn....

Als je snel die job hebt ingevuld? Als je je geen zorgen hoeft te maken over het realiseren van targets? Of het bepalen van strategische doelstellingen? Of wat voor contractvorm je de nieuwe verkoper moet aanbieden? En je met betrekking tot de administratie alleen maar een factuur hoeft te accorderen in plaats van een hele personeels- en salarisadministratie moet optuigen? Elke maand weer.

Hoe zit het met...

Bij O'Seven Group vinden we het belangrijk dat onze klanten altijd tevreden zijn en het gevoel hebben de juiste keuze gemaakt te hebben. Je moet wel het gevoel hebben dat wij die job voor je gaan klaren. Zonder vertrouwen gaan wij de kwaliteit niet halen en zal de opdracht niet gerealiseerd worden. Onze mensen verstaan hun vak en ze bedenken in nauw overleg met jou de beste oplossing op maat. Of het nu om algemeen- of verkoopmanagement gaat. 

Passie

Wij zijn zelf gepassioneerde verkopers. Het is elke keer weer een kick als je de prospect tot klant maakt op basis van het prettige contact ondersteund door de juiste argumenten. Wij stellen de juiste vragen waardoor wij ervoor zorgen dat klanten het allerbeste van hun aankoop ervaren en tevreden zijn. Overigens ook als het om algemeen management gaat is de passie zeker aanwezig!

Ben je op zoek naar een Interim Sales bureau met de juiste ervaring, dat jouw wensen begrijpt, snel doorziet waar de schoen wringt en prima binnen jouw budget past?

Neem dan nu contact met ons op!

Wat anderen zeggen...

Ron is een grote ondernemer met een ‘can do’ houding. Hij is makkelijk aardig te vinden en zeer aangenaam om mee én voor te werken voor! Een fijne (people) manager, motivator, eerlijk, business gedreven en een harde werker. Ron is altijd erg enthousiast. Hij kan complexe verkoopprocessen en relaties beheren als geen ander.

Ron is een deskundige en betrouwbare professional met een goed gevoel voor humor. Hij heeft een open gemoedstoestand wat mij geholpen heeft in het creëren van nieuwe marktbenaderingen. Zijn enthousiasme, zijn passie, toewijding, creativiteit en, het belangrijkste, het maken van de deal zijn dingen die mij het meest aan hem herinnert. Ik vind het een voorrecht om te hebben gewerkt met Ron.


Johan van Brück - Accountmanager, ILC Taleninstituut

Pak de telefoon en bel om een afspraak te maken!

Wij staan tot jouw beschikking. Maak een afspraak met ons en overtuig jezelf dat wij jouw uitdaging aankunnen. Wacht niet, maar doe het nu.

© O'Seven Group bv. Alle rechten voorbehouden

Oude Baan 121  |  2910  Essen  Belgium  |  +31 85 130 36 10    |  info@osevengroup.nl