Onze Projecten

Hier krijg je meer informatie over projecten die wij (hebben mogen) uitvoeren: 

Dyzle, Key Accountmanagement

Dyzle is een internationaal opererende organisatie en biedt dé oplossing voor de bewaking en registratie van temperatuur binnen diverse branches.
Wij werden gevraagd om de Nederlandse, Belgische en Oostenrijk/Zwitserse regio in kaart te brengen en actieve verkoop te plegen in de Groot Zakelijke Markt in de Food en Farmaceutische branches.ILC Taleninstituut, Algemene en Commerciële Directie

ILC Taleninstituut verkocht professionele taaltrainingen en vertalingen aan profit en non profit organisaties in heel Nederland. De Algemene directie werd gevoerd door Annemieke en de commerciële door Ron. Annemieke zette oa. de koers uit mbt strategie, samenwerkingen, nieuwe lesmethodieken en algemeen dagelijks bestuur. Ron had oa. als voorname taak het verkoopteam te professionaliseren, zowel binnen- als buitendienst en was eindverantwoordelijk voor realisatie omzet en aanwas klanten.


Jonny De Beule bvba, Training Accountmanagement

Jonny deBeule verzorgt de installatie van nieuwe verwarmings – en warmwatertoestellenop aardgas, zonneboilers, zonnepanelen voor warm water, radiatoren,vloerverwarming, leidingen en sanitair.
De verkoper/technieker heeft een 2-daagse maatwerk training Accountmanagement gevolgd bij ons. Op basis van zijn input tijdens het intake interview is er een op zijn verbeterpunten gebaseerde training ontwikkeld.Auto Borchwerf Groep, Accountmanagement VW Bedrijfswagens

Auto Borchwerf is een dealer van oa. VW Bedrijfswagens. Wij hebben de rol van key accountmanager ingevuld voor postcodegebied 46.


Het merendeel van de tijd moest aandacht besteed worden aan het in kaart brengen van de regio. Het is een gebied met 90% zzp-ers. Wij hebben de doelgroep via mailings, evenementen en telefonisch benaderd. VIA Networks, Commerciële Directie

Via Networks was een internationale organisatie welke Managed Services mbt internet hosting verkocht vanuit 2 kantoren in Nederland. Het was de voorloper van Cloud solutions. 

Wij hadden de taak en verantwoordelijkheid om de salesafdeling vorm te geven. VIA was een direct sales organisatie. Als belangrijkste verandering hebben wij dealers aangesteld met een compleet dealerprogramma. Dit sloeg enorm aan.


Vodafone, Retail Salesmanagement

Vodafone was de eerste concurrent van KPN Telecom en is de grootste aanbieder wereldwijd van mobiele telefonie.  Wij hebben daar het Retail Salesmanagement voor onze rekening mogen nemen. Wij waren verantwoordelijk voor het acquireren en de verkoopresultaten van grote winkelketens zoals Halfords, Belcompany, Horn Keukens, Macintosh, Kijkshop, Scheer & Foppen, Foto Klein, Dixons.KPN Telecom, Salesmanagement Mobiel

Opdracht hier was het helpen opzetten van een apart onderdeel van KPN, nl. VMT, Verkoop Mobiel Telecom. De concurrent Vodafone was net gestart ondersteund door veel reclame geweld. KPN was van oudsher gewoon om telefooncentrales te verkopen en had de verkoper een adviserende rol. Wij hebben 10 Accountmanagers in verschillende KPN regio's begeleid om een prominente rol te verwerven binnen de klassieke organisatie met als enige doel verkoop mobiele telecommunicatie. Dit was in die tijd revolutionair. Dit vond plaats vanuit de vestiging in Den Haag. In 2e instantie werden wij ingezet om de regio Breda te professionaliseren en rendabel te maken.

All Art Design, Algemeen/Commercieel Management

All Art Design creëert visuele ondersteuning, eye-catchers, storytelling en beleving voor toepassingen in restaurants (hospitality), winkelcentra en evenementen. Er vindt een turnover plaats naar een meer professionele organisatie zonder afbreuk te doen aan de sfeer en het prettige klantcontact.


Wij voeren daar de gedeelde dagelijkse leiding en volledige commerciële leiding. Dit is een lang(er) lopend project.


Blacksoft, Accountmanager

BLACKSOFT is een no-nonsense softwarebedrijf. Blacksoft biedt al bijna 30 jaar alles-in-één oplossingen op maat waarmee zij bewijzen dat een goed werkend softwarepakket niet duur hoeft te zijn.


Wij vervullen hier de rol van Accountmanager op provisiebasis. Wij verkopen ERP pakketten, voornamelijk branchegerichte maatwerk pakketten.

 

Onze werkwijze werkt!

Waarom je contact met ons zou moeten opnemen is na het lezen van onze projecten duidelijk geworden, als het goed is.

 

Aarzel niet langer en nodig ons uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het kost je ca. een uurtje en dan weet je exact waar je met ons aan toe bent.

© O'Seven Group bv. Alle rechten voorbehouden

Oude Baan 121  |  2910  Essen  Belgium  |  +31 85 130 36 10     |  info@osevengroup.nl