O'Seven Group: Sales & Management

Optimaliseren van uw bedrijfsresultaten!

085-1303610

Wij ondersteunen kleine(re) en middelgrote bedrijven

1) klanten aan te trekken via persoonlijke en telefonische verkoop en

2), het algemeen management op ons te nemen

met als doel een succesvollere onderneming te creëren.

Wat vind jij belangrijk?

Wij willen graag met jou om de tafel. Wij willen weten waarom je ons overweegt in te zetten. Om de opdracht succesvol uit te kunnen voeren is dat absoluut van belang. Door elkaar duidelijk te maken wat je over en weer verwacht, voorkom je teleurstelling en zet je de eerste stap naar succes. Een gedegen voorbereiding is de helft (of meer) van een succesvolle samenwerking. En wij willen niets liever dan voldoen aan jouw opdracht. Wij willen jou ook weer inzetten als referentie en dat gaat alleen lukken als je tevreden bent!

Hoe zou het zijn?

Als je die functie snel ingevuld hebt? Als je je geen zorgen hoeft te maken over het realiseren van de targets? Of van het bepalen van de strategische richting? En de hele personeels- en salarisadministratie bestaat uit het opmaken van 1 factuur? En dit elke maand weer opnieuw.

Wij verzorgen het voor je!

Hoe zit het met?

Bij O'Seven Group vinden we het belangrijk dat onze klanten altijd tevreden zijn en het gevoel hebben de juiste keuze gemaakt te hebben. Je moet wel het gevoel hebben dat wij die job voor je gaan klaren. Zonder vertrouwen gaan wij de kwaliteit niet halen en zal de opdracht niet gerealiseerd worden. Onze mensen verstaan hun vak en ze bedenken in nauw overleg met jou de beste oplossing op maat. Of het nu om algemeen- of verkoopmanagement gaat. 

Waarom kiezen voor ons?

Praktijkervaring

Wij hebben 25 jaar ervaring opgedaan in de dagelijkse en commerciële leiding van verschillende organisaties. Groot en klein, nationaal en internationaal opererend. Neem daarvoor ook een kijkje hier


Wij zijn gepokt en gemazeld in de moderne bedrijfsvoering en commercie. Wij komen u helpen om (meer) omzet te realiseren, om strategieën te bedenken en uit te voeren.


Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek

en bepaal zelf wat jouw oordeel is.

Sterke punten

  • Wij hebben een bewezen track record!
  • Wij leveren een totaaloplossing. Startend bij advies en eindigend met een sterke service nadien
  • Hoge conversie door persoonlijk advies op locatie van de klant
  • Korte lijnen met de focus op realiseren van de afgesproken doelstellingen
  • Méér dan 25 jaar ervaring
  • No nonsens mentaliteit
  • Afspraak = Afspraak!

Passie

Wij zijn zelf gepassioneerde verkoper, manager en directeur. Het is elke keer weer een kick als je de prospect tot klant maakt of met succes het algemeen management uitoefent. En dat op basis van het prettige contact ondersteund door de juiste argumenten. 


Wij stellen de juiste vragen waardoor wij ervoor zorgen dat klanten het allerbeste van hun aankoop ervaren en tevreden zijn. Overigens ook als het om algemeen management gaat is de passie zeker aanwezig!

Wat anderen zeggen...

Ron is open en eerlijk en een fijn persoon die hard werkt om de doelstellingen van zowel de organisatie als zijn persoonlijke doelstellingen te realiseren. Ron is een goed teamleider en capabel om plannen te bedenken, uit te werken en met succes uit te voeren.


Ronald Horn - CCO, Vodafone

Ronald Horn

Ron is een zeer enthousiast en verkoopgedreven Salesmanager die zijn klantenkring door en door kent en een goede relatie met zijn team heeft. Hij geeft zijn Accountmanagers genoeg vrijheid, maar verwacht verantwoordelijkheid van hen om gestelde doelstellingen te behalen. Ron is een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Nooit een saai moment.


Annemarie van Gemund - Dealermanager KPN


Aarzel niet en nodig ons uit voor een gesprek!

Je leert ons dan beter kennen en kun je op basis van jouw gevoel een weloverwogen beslissing nemen.


Wij dagen je uit!

© O'Seven Group bv. Alle rechten voorbehouden

Oude Baan 121  |  2910  Essen  Belgium  |  +31 85 130 36 10  |  info@osevengroup.nl